Zorgaanbod

Bij Passie in Zorg kunt u terecht voor ondersteuning en zorg in de thuissituatie die vallen binnen de Zorgverzekeringswet (Zvw) of de Wet Langdurige Zorg (Wlz). Binnen de Zvw en de Wlz valt alle door Passie in Zorg geleverde zorg binnen de sector Verpleging en Verzorging.

Samen met u wordt gekeken waar u hulp bij of verzorging en/of verpleging voor nodig heeft, met als doel zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren. De zelfstandige betrokken professional van Passie in Zorg geeft u zoveel mogelijk de touwtjes in handen.

Veilig thuis

Passie in Zorg wil graag mensen verzorgen en begeleiden in hun eigen huis. En dit het liefst zo lang mogelijk. Toch kan het zijn dat het niet meer veilig is om thuis te blijven wonen, of dat de kwaliteit van zorg niet meer geboden kan worden. Passie in Zorg zal dit dan tijdig aangeven en met andere disciplines zoeken naar een passende oplossing. Duidelijke grenzen aangeven, maar wel altijd op een menselijk en verantwoordelijke manier.

Passie in Zorg is ingebed in de regionale omgeving en heeft als werkgebied Rotterdam-Noord, Rotterdam-Overschie en Lansingerland.